NIEUWS!

Nieuwe website in de maak!

Wij zijn bezig met een nieuwe website. Deze zal worden gelanceerd in een fris en eigentijds jasje (maar toch vertrouwd zoals je van ons gewend bent) met actuele mantelzorgthema’s en veel navigeergemak. Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied of volg ons op facebook, instagram en linkedin!

lees meer

Start ontmoetingsplek: Scharwyerveld Malberg

Op maandag 13 maart 2023 gaan wij van start met een ontmoetingsplek in Scharwyerveld. Steunpunt Mantelzorg Zuid en Sevagram organiseren voortaan samen wekelijks bijeenkomsten waarbij inwoners van Maastricht en vooral de inwoners van de wijk Malberg elkaar kunnen ontmoeten.

Wat kunt u verwachten?
De Ontmoetingsplek is een plek voor senioren uit de gemeente Maastricht en vooral voor de inwoners van de wijk Malberg die graag in contact willen komen met leeftijdsgenoten of meer informatie willen over ondersteuning, mantelzorg, hulp of zorg in de thuissituatie of het verhuizen naar een service appartement of verpleeghuis. Op 13 maart gaan we met de bezoekers genieten van een high tea. We willen daarnaast deze eerste bijeenkomst ook benutten om met u in gesprek te gaan over onderwerpen die u belangrijk vindt.

lees meer