Doe mee met het Me We Project

Speciaal voor jonge mantelzorgers tussen de 15 en 17 jaar.
Hoe ga jij om met de (zorg-)situatie thuis? Maak je je weleens zorgen, of heb je vaak alles onder controle? Hoe ga jij om met onzekerheid over de toekomst of spanningen? Voel jij je weleens schuldig als je iets voor jezelf doet, of even minder rekening houdt met thuis?

Samen met andere jonge mantelzorgers, Merel en Tanja, volg je een online-training van 7 bijeenkomsten waarin je leert om beter met onzekerheid en stress om te gaan. Goed voor jezelf zorgen is namelijk voor nu en later ontzettend belangrijk.

Aan deze training is een wetenschappelijk onderzoek gekoppeld van SCP en Vilans. Zij willen graag meer weten over jouw ervaringen om te zien of deze training helpt. Je kunt dus andere jonge mantelzorgers helpen door mee te doen! Ook testen we samen een mobiel app, speciaal voor jonge mantelzorgers.

Deelname aan de training is helemaal gratis. Lijkt je dit wat of heb je eerst wat meer informatie nodig? Neem dan contact op met Merel of Tanja. 

Merel is er speciaal voor jmz-ers uit de gemeente Stein. Haar telefoonnummer is 06-17309182 en Tanja is er voor jmz-ers uit gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg a/d Geul, Gulpen-Wittem en Vaals. Je kunt haar bereiken via 06-83668180. We zijn er graag voor jou en je ouders!