Nieuws voor jonge mantelzorgers

Nieuwe website online!

Het is zover! Na maanden van voorbereidingen en vele uren hard werken, presenteren wij met trots onze nieuwe website! 

Hopelijk zijn jullie het met ons eens dat deze nieuwe website een stuk frisser oogt. Iedere doelgroep heeft zijn eigen plek gekregen, de jonge mantelzorgers, de volwassen mantelzorgers, onze zorgvrijwilligers en de samenwerkingspartners. 

Mocht je als bezoeker vragen en/of suggesties hebben de nieuwe website, of kom je een foutje tegen dat wij over over het hoofd hebben gezien, dan horen we dat graag! Je kunt dat melden via info@mantelzorgzuid.nl

Veel leesplezier!

Top dagje met talentvolle lipdubbers in Buitengoed Vaeshartelt!

Nadat we even hadden kennisgemaakt met elkaar starten we met het maken van de Lipdub. Onder leiding van 2 regisseurs Marleen en Annand hebben een videoclip opgenomen op het vrolijke nummer Happy. We liepen tijdens het playbacken, ‘lipdubben’, en filmen, als het ware door de ‘set’ heen. Het was een super gezellige dag. En... het resultaat mag er wezen!

Dankzij een mooi sponsorbedrag van de Kiwanis konden we deze FunSpot realiseren.

lees meer

In het zweet voor jonge mantelzorgers!

Mooie opbrengst HC New Style sportevenement! Health Center New Style in Meerssen organiseert jaarlijks een sportdag om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar hebben zij gekozen voor een goed doel in de regio: jonge mantelzorgers. Wij vonden dit natuurlijk een mooi initiatief van HC New Style! 

lees meer

Een terugblik op het jaar 2015

In ons digitale jaarverslag brengen we de activiteiten en resultaten van Steunpunt Mantelzorg Zuid in 2015 op een uitnodigende wijze in beeld. Naar het jaarverslag 2015. 

lees meer