Coaching, training en activiteiten

Coaching/gesprek
Soms is het fijn om met iemand te praten over je (kop)zorgen. Dat kan! Je kunt je zorg delen met Tanja Goessen, consulent jonge mantelzorgers. Samen kijken we waar voor jou de uitdagingen en kansen liggen. Je spreekt af op een plek die jij prettig vindt. Heb jij behoefte aan een gesprek? Bel of mail dan even met Tanja via 043 - 321 50 46 of t.goessen@mantelzorgzuid.nl. 

Training (Voor jonge mantelzorgers van 15+)
Als je opgroeit met een ziek of gehandicapt gezinslid, kan dat van invloed zijn op hoe het met je gaat. En dat kan dus ook weer van invloed zijn op welke dingen je wel en niet doet. Misschien zijn er wel dingen die je graag zou willen doen maar doe je dit niet omdat je je niet zeker voelt. Of twijfel je omdat je bang bent dat het niet handig is voor thuis etc. Herken je dit? Dan is de Me-We training iets voor jou. In 7 online bijeenkomsten van ongeveer 2 uur gaan we samen met andere JMZ’ers aan de slag. Je leert jezelf beter kennen en je leert hoe je kunt gaan voor de dingen die jouw energie geven en die jij tof vindt. Heb je interesse? Geef je dan op bij Tanja via 043 - 321 50 46 of t.goessen@mantelzorgzuid.nl

Activiteiten
JMZ Zuid organiseert leuke, ontspannende en leerzame activiteiten door het jaar heen. Zo zijn er de FunSpots, leuke, avontuurlijke en ontspannende uitjes met leeftijdsgenoten. Of de HotSpots waar je gezellig samen kookt en natuurlijk alles proeft in een echt restaurant. En soms is het handig om nieuwe vaardigheden te leren tijdens de PowerSpots. Maar bij alle activiteiten is het contact met andere JMZ’ers erg leuk en belangrijk. Vaak heb je aan een half woord genoeg en voelt het goed om andere jongeren te ontmoeten die precies snappen wat jij bedoelt en meemaakt. Wil je gewoon lekker meedoen en niet zoveel praten? Helemaal oké! Ook heel welkom. Check even de agenda op deze website of facebook voor de laatste info.