Maak het verschil in Meerssen. Word vrijwilliger!

Je biedt degene die zorg nodig heeft extra aandacht, gezelschap, afleiding en praktische ondersteuning en de mantelzorger even tijd en rust om andere zaken te regelen. Gelijke interesses en mogelijkheden zijn de uitgangspunten voor een goede match met een hulpvrager. Vervolgens bepalen jullie samen de inhoud van de afspraak zoals er gezellig op uit, samen een hobby uitvoeren, een praatje maken en/of gewoon gezelschap. Het bieden van aandacht en ondersteuning staat voorop. Soms verricht je licht verzorgende taken als zorgvrijwilliger.

Het kan gaan om een korte, incidentele inzet maar ook om een structurele inzet van een dagdeel per week. Jouw wensen en beschikbaarheid vormen hierbij het uitgangspunt. We organiseren voor onze vrijwilligers diverse trainingen en activiteiten, je ontvangt een onkostenvergoeding en bent verzekerd.

Heb je interesse in dit zeer dankbaar vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met een van de vrijwilligerscoördinatoren van het steunpunt door het onderstaande formulier in te vullen, per telefoon 043-3215046 of per email info@mantelzorgzuid.nl.

Interesse vrijwilligerswerk


Geslacht*