De mantelzorgmakelaar

Meestal word je van de ene op de andere dag mantelzorger en komt dan in de zorgwereld terecht met vaak ingewikkelde regelgeving. En dat ervaren veel mantelzorgers als belastend. Ze zijn dagen aan het rondbellen, naar de gemeente, de huisarts, zorgaanbieders, verzekeraars en het CAK. Als ze het regelwerk bovendien moeten combineren met andere zaken, zoals werk en/of gezinsleven, vormt dit een nog grotere belasting. 

De mantelzorgmakelaar van Steunpunt Mantelzorg Zuid biedt professionele ondersteuning aan mantelzorgers die vastlopen of dreigen vast te lopen tijdens de uitvoering van regeltaken. Zij is goed thuis in de zorgwereld en kan assisteren bij het regelen van zaken of zelfs de regeltaken (tijdelijk) overnemen. 

Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van een mantelzorgmakelaar. U kunt uw vragen stellen of afspraak plannen via onderstaand formulier, per email via s.stevens@mantelzorgzuid.nl of per telefoon 043-321 50 46. 

Aanvraag informatie mantelzorgondersteuning

Wanneer u vragen heeft over onze ondersteuning voor mantelzorgers vul dan onderstaande vragen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geslacht*