NIEUWS VOOR PROFESSIONALS!

Dichtbij mantelzorg 16. Hoe klein heel groot kan zijn.

lees meer

Ervaringen van een vrijwilligster

Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik als vrijwillige coach begonnen bij het steunpunt. Dit was een heerlijk begin. Mijn begeleidend coach Besty zag mij als persoon en waardeerde alles wat ik deed. Ook al moest ik dezelfde dingen meerdere keren vragen. Ze legde het elke keer rustig uit. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik lang niet had gehad.

lees meer

Dichtbij mantelzorg 16. Hoe klein heel groot kan zijn.

Het begon allemaal vorig jaar. Toen ik mijn man verloor aan kanker. Na jaren van zorg had ik tijd om na te denken over de afgelopen jaren. Veel emoties zijn de revue gepasseerd: verdriet en angst, maar ook blijdschap en dankbaarheid.

lees meer

Nationaal Dementie Congres 2022

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nodigt jou en de medewerkers van je organisatie uit voor het 'Nationaal Dementie Congres 2022 – Langer meedoen doen we samen' op maandag 31 oktober 2022 van 13:00-17:00 uur.

lees meer

Afscheid Gertie de Veen

Op 18 mei jl. nam Gertie de Veen afscheid vanwege haar aanstaande pensionering. Op 1 september is Gertie ook daadwerkelijk gaan genieten van haar welverdiende pensioen.

lees meer

De Dag van de Mantelzorg MOET gevierd worden!

Waarom?

Omdat wij groot respect hebben voor mantelzorgers.
Voor de zorg die zij bieden, elke dag weer.
Voor het overeind blijven, soms in weer en wind.
Voor het vechten en het regelen.
Voor alle liefde waarmee zij hun naaste omringen.
Op hen kunnen we rekenen, altijd.
Dat weten we, maar dat vinden we niet zomaar vanzelfsprekend.

Na twee ‘Coronajaren’ houdt niets ons meer tegen. Wat ons betreft moet de Dag van de Mantelzorg weer echt gevierd worden, in de meest letterlijke zin van het woord. Helaas hebben we nog rekening te houden met corona en daarom gaan we het anders doen!

lees meer