NIEUWS VOOR PROFESSIONALS!

De Dementiemonitor is van start!

De Dementiemonitor is van start! Dit is een landelijk vragenlijstonderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie. Wij zijn namelijk heel benieuwd hoe het met u gaat en wat uw ervaringen zijn met de professionele zorg. Dit helpt ons om de belangen van u en uw naaste met dementie te behartigen.

lees meer

WhatsApp Kwartet voor jonge mantelzorgers 12 - 18 jaar

Vrijwilligers ziekenbegeleiding weer van start

Het team vrijwilligers ziekenbegeleiding van Steunpunt Mantelzorg Zuid staat vanaf 15 juli aanstaande weer klaar voor mensen die niet goed op eigen kracht een ziekenhuis, tandarts of andere hulpverlener kunnen bezoeken.

lees meer

Wat een geluk dat jij er bent (2): De zon schijnt weer!

Het zonnetje schijnt al de hele dag. Ik plof neer op de stoel in de tuin. Heel eventjes zitten en genieten van deze warmte op mijn huid. De bel gaat. Helaas toch geen tijd in de tuin. Ze komen Annie, mijn vrouw thuisbrengen. Ze was vandaag bij de dagbesteding.  

lees meer

Imme winnaar Corona Kunstprijs!

Het was absoluut geen makkelijke keuze, want wat hebben we leuke, lieve en toffe inzendingen binnen gekregen. Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de winnaar zijn. 

De winnaar is bekend, Imme (11) heeft de Corona Kunstprijs gewonnen. De jury was onder de indruk van het landschap dat ze gemaakt heeft. Imme is nu eerst lekker op vakantie en als ze terug is gaan we snel bij haar langs om de prijs uit te reiken.

Gefeliciteerd Imme!

lees meer

Open Air contactgroep Dementie in Gulpen-Wittem

Vorige week was er voor het eerst weer een contactgroep Dementie in Gulpen. Niet zoals voorheen in onze vertrouwde bibliotheek maar in de openlucht. 

lees meer