« Terug naar overzicht

Thema: Leven met levend verlies

Datum van
15.01.2019
Datum tot
15.01.2019
Tijd
19.30 - 21.00 uur
Dagen
Alle dagen

Wanneer mensen ouders worden, hebben ze bepaalde verwachtingen bij hun toekomstig kindje. Maar wanneer dan blijkt dat hun kind een lichamelijke, verstandelijke en/of psychische ziekte of beperking heeft, moeten die verwachtingen bijgesteld worden. Veelal betekent dat een proces van rouw en verdriet. Onze gastspreker, Odet Stabel, gaat met ouders in gesprek over haar zoektocht met haar meervoudig complex gehandicapte zoon en over het bijbehorende rouwproces ‘Levend verlies’. Ze staat stil bij de 'mantelzorgtaak' van zorgouders, die levens breed en levenslang is en een grote impact heeft op alle facetten van het leven.

Odet Stabel is auteur van het boek ‘Een kind met kansen’, de zoektocht van een moeder met haar meervoudig gehandicapte zoon.

Meer informatie en aanmelden

We zien u graag op dinsdag 15 januari in ’t Atrium, Aureliushof 160 in Maastricht. De avond duurt van 19.30 – 21.00 uur.

De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst bij Steunpunt Mantelzorg Zuid via onderstaand formulier, per telefoon 043-321504 of email (t.goessen@mantelzorgzuid.nl) of bij Stichting Ouders voor ouders stichtingoudersvoorouders@hotmail.com.  

Aanmelden mantelzorgactiviteitGeslacht*


Uw rol*