Praat mee, denk mee. Uw mening telt!

Word lid van de Cliëntenraad
Steunpunt Mantelzorg Zuid heeft al een aantal jaar een actieve Cliëntenraad. Een betrokken groep mantelzorgers die de belangen behartigt van de mantelzorgers bij het steunpunt. Door het afscheid van een aantal leden zijn we op zoek naar versterking! Mantelzorgers uit de gemeenten Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Stein en Maastricht zijn van harte welkom. Wilt u meepraten, meedenken en misschien ook invloed hebben op de ondersteuning en nieuwe ontwikkelingen? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in, stuur een mail naar clientenraad@mantelzorgzuid.nl  of bel met het secretariaat 043-3215046. Zij brengen u in contact met een lid van de Cliëntenraad.

Wat is onze rol?
De cliëntenraad vertegenwoordigt de mantelzorgers in Maastricht, Stein, Valkenburg aan de Geul en Meerssen. Als Cliëntenraad zijn wij betrokken bij allerlei belangrijke onderwerpen die spelen binnen het steunpunt. De raad brengt gevraagd en ongevraagd advies uit aan het management over het beleid en het functioneren van Steunpunt Mantelzorg Zuid. Tevens vervullen enkele leden van de cliëntenraad ook het lidmaatschap van de Wmo-raad in hun gemeente. De organisatie wordt vertegenwoordigd door Gertie de Veen, directeur/bestuurder van Steunpunt Mantelzorg Zuid. De periodieke overleggen vinden 1 keer per kwartaal plaats.

Heeft u een vraag aan de leden van de cliëntenraad? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vraag aan cliëntenraad


Geslacht*