Onderzoek Waardering Mantelzorg in de wijken Malberg en Sint Pieter

Als mantelzorger levert u een belangrijke bijdrage aan de zorg voor uw naaste.
De overheid, gemeenten, werkgevers en veel anderen zien en waarderen deze inzet van mantelzorgers. Hun waardering uiten ze op diverse manieren, bijvoorbeeld door een attentie, kortingsbonnen, het mantelzorgcompliment (een geldbedrag) en bijeenkomsten voor mantelzorgers. Maar wat vindt u als mantelzorger een mooi teken van waardering?

Uw wens is belangrijk  
Steunpunt Mantelzorg Zuid is op zoek naar een passende vorm van waardering voor mantelzorgers uit de wijken Malberg en Sint Pieter in de gemeente Maastricht. Hierbij is uw mening natuurlijk heel erg belangrijk. Vandaar deze korte vragenlijst. Woont u in een van deze wijken of zorgt u voor iemand die er woont? Dan stellen we het zeer op prijs wanneer u de onderstaande vragenlijst (anoniem) invult. Graag vóór 23 augustus.

Waardering Mantelzorg 2021

Steunpunt Mantelzorg Zuid is op zoek naar een passende vorm van waardering voor mantelzorgers in de gemeente Maastricht. Hierbij is uw mening natuurlijk heel erg belangrijk. Vandaar deze korte vragenlijst. We stellen het zeer op prijs wanneer u de vragenlijst (anoniem) invult.

Graag vóór 23 augustus 2021


Hartelijk bedankt voor uw medewerking!
Lilian Frusch, mantelzorgconsulent

ALGEMENE GEGEVENS


Ik woon in de wijk*

Geslacht


Ik zorg voor :*

VRAGEN


Hoe belangrijk vindt u het om van organisaties en mensen om u heen een teken van waardering te ontvangen? *

Hoe vaak voelde u zich het afgelopen jaar gewaardeerd als mantelzorger?*


Wanneer u zelf een teken van waardering zou mogen kiezen, hoe zou deze er dan uitzien? *