Dubbel feest! Dag van de Mantelzorg én 25 jaar steunpunt

In de maand november hebben alle bijeenkomsten in Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul en Stein voor mantelzorgers en vrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg Zuid een feestelijk karakter. Op de eerste plaats natuurlijk vanwege de Dag van de Mantelzorg. Als een teken van waardering voor alle mantelzorgers die dagelijks klaar staan voor hun naaste die zorg en ondersteuning nodig heeft. Maar we vieren dubbel feest omdat we er ontzettend trots op zijn dat het steunpunt, samen met haar team vrijwilligers, al 25 jaar deskundige en betrokken ondersteuning biedt aan mantelzorgers, jong en oud, die zwaarbelast zijn.

Feestelijke bijeenkomsten voor mantelzorgers
U bent van harte welkom tijdens de activiteiten voor mantelzorgers in de maand november. Ook wanneer u niet staat ingeschreven bij het steunpunt. Dan is dit namelijk dé gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers van het steunpunt, en natuurlijk met andere mantelzorgers. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie, iets lekkers erbij én ontvangt de jubileumtraktatie.

Kijk dus snel in de agenda welke activiteit u zou willen bezoeken. Aanmelden is wel nodig en dit kan via info@mantelzorgzuid.nl of per telefoon 043 – 321 50 46.

Op weg met een bakfiets vol verrassingen
We komen in Maastricht ook naar u toe om samen met u feest te vieren. Kijk op 9 en 12 november uit naar de bakfiets van het steunpunt. Kom kennismaken met onze medewerkers en ontvang een heerlijke traktatie.