Wist u dat..?

U mee kunt spelen met het Budgetspel? Tijdens deze gratis training leert u hoe u inzicht kunt houden in uw inkomsten en uitgaven. Tijdens het budgetspel leert u ook hoe u een kasboek moet bijhouden. Voor aanmelden en meer informatie kunt u bellen met 088-010 22 22 of een email sturen naar servicepunt@meezuidlimburg.nl . www.meezuidlimburg.nl

De gemeente Stein De gemeente Stein haar website over vervangende zorg heeft vernieuwd? Op www.gemeentestein.nl/vervangende-zorg vindt u informatie over welke vormen van vervangende zorg er zijn en hoe die geregeld kunnen worden. U kunt ook op www.gemeentestein.nl onderaan de pagina op de M klikken en vervolgens naar het item Mantelzorg gaan. Daar vindt u nog meer informatie betreffende mantelzorg.

Er in de gemeente Stein inloopspreekuren zijn waar u terecht kunt met vragen over zorg, welzijn en wonen? Daarnaast is er ook een formulierencafé waar men u helpt bij het invullen van formulieren en bij het aanvragen van b.v. tegemoetkomingen.

De inloopspreekuren zijn iedere woensdagochtend van 10-12 uur in het buurtcentrum Nieuwdorp, Bergènkenstraat 1 in Stein. Dan is ook het formulierencafé aanwezig.           
Op woensdagmiddag van 14-16 uur in de even weken is er een inloopspreekuur in Punt 39, Burgemeester Maenenstraat 39 Elsloo. Hier is geen formulierencafé.
Loop gerust binnen met vragen!