NIEUWS VOOR MANTELZORGERS!

Zeg het maar...Tycho Gielen (jonge mantelzorger)

Tycho Gielen is twaalf jaar, zit in de brugklas van het Sophianum en speelt klarinet. En tussen de bedrijven door is hij ook nog mantelzorger voor zijn moeder Ulrike. Lees meer over Tycho en zijn moeder in het mooie interview in De Limburger. 

lees meer

Fysieke bijeenkomsten Alzheimercafé Elsloo geannuleerd

Helaas zijn we genoodzaakt om in verband met de aangescherpte corona-maatregelen de fysieke bijeenkomsten van het Alzheimercafé Elsloo voorlopig niet door te laten gaan. Dit betekent dat de bijeenkomst van dinsdagavond 6 oktober is geannuleerd. De thema's worden wel weer online besproken en opgenomen i.s.m. de regionale omroep. 

Gezellige kunstenmaker gezocht!

Ben jij een sympathieke, creatieve persoonlijkheid en heb je 2 uurtjes per week tijd? Ria zou het heel leuk vinden om één keer per week samen met jou iets te ondernemen. Een kop koffiedrinken, knutselen of een andere creatieve bezigheid. Ria kijkt naar je uit!

Wil jij iets voor Ria betekenen? Neem dan contact op met Rianne of Monique, vrijwilligerscoördinatoren, via 043 - 321 5 046 of per mail info@mantelzorgzuid.nl.  

Lieve grapjas gezocht!

Jeroen is een leuke, enthousiaste, actieve man van 60 jaar die er graag op uittrekt. Door zijn licht verstandelijke beperking kan dit niet alleen en heeft hij een maatje nodig. Ben jij een spontane persoonlijkheid die zin heeft in een middag met humor? Dan ben je bij Jeroen aan het juiste adres.

Wil jij iets voor Jeroen betekenen? Neem dan contact op met Rianne of Monique, vrijwilligerscoördinatoren, via 043 - 321 5 046 of per mail info@mantelzorgzuid.nl.  

Handige zeeman gezocht!

Paul is graag bezig met het bouwen van modelboten en vindt het heerlijk om te wandelen. Heb jij tijd om één keer per week met Paul te hobbyen of een stukje te wandelen?

Wil jij iets voor Paul betekenen? Neem dan contact op met Rianne of Monique, vrijwilligerscoördinatoren, via 043 - 321 5 046 of per mail info@mantelzorgzuid.nl.  

Genoeg redenen om vrijwilliger te worden!

Je doet iets goeds voor de mantelzorgers en hun naasten. Je ontmoet nieuwe mensen, andere culturen. Het is een waardevolle aanvulling op je curriculum vitae. Je leert jezelf beter kennen. Je ziet bijzondere situaties. Je geniet meer van de kleine dingen in het leven. Je investeert in je eigen gezondheid, want vrijwilligers geven vaker aan zich gelukkig te voelen. En ga zo maar door… Dus niet langer twijfelen.

lees meer