NIEUWS VOOR ZORGVRIJWILLIGERS!

Van de hoop een deugd maken

Een bijzondere theatervoorstelling van de Toon Hermans Huizen over Hoop, Hopeloosheid en Wanhoop in de (palliatieve) zorg. 

lees meer

Maak het verschil in Meerssen. Word vrijwilliger!

Steunpunt Mantelzorg Zuid zoekt in de gemeente Meerssen vrijwilligers die mantelzorgers ondersteunen en tijdelijk vervangen zodat deze de zorg voor hun kind, partner, familielid of vriend(in) langer kunnen volhouden.

lees meer

Vrijwillige palliatieve, terminale zorg is zo waardevol. Word vrijwilliger!

Palliatieve terminale zorg is de zorg voor mensen die zich in de laatste maanden van hun leven bevinden. In deze fase bied je als zorgvrijwilliger van Steunpunt Mantelzorg Zuid steun. Je brengt rust en concrete hulp, aanvullend op de zorg die mantelzorgers zelf geven.

lees meer

Maak het verschil. Word vrijwilliger

Maak het verschil...en word vrijwilliger! Dat staat op de stoffen tasjes die jullie/onze vrijwilligers binnenkort allemaal ontvangen. 

lees meer

Workshop 'Netwerk versterken in de praktijk'

Deze workshop is een boeiend vervolg op de Inspiratiesessie Netwerkversterken van 31 januari jl. Op een praktische manier wordt de vraag beantwoord hoe je als vrijwilliger je cliënt kan helpen om zijn/haar sociale netwerk uit te breiden of beter te gebruiken.

lees meer

Vrijwilligers, wisten jullie dat...

Graag houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het steunpunt. Vandaar deze nieuwe rubriek 'Wisten jullie dat...' op onze website. Nieuwsgierig? Klik snel door.

lees meer