NIEUWS VOOR ZORGVRIJWILLIGERS!

Mantelzorg en avondklok; nieuws overheid

Het Kabinet stelt voor binnen enkele dagen een avondklok in te stellen. Op deze pagina kunt u het laatste nieuws volgen en stelt de overheid t.z.t. de benodigde formulieren beschikbaar. 

Maar liefst 20 jubilarissen!

Persoonlijk feliciteren kunnen we jullie op dit moment helaas niet, maar wat zijn we trots op onze jubilarissen!
Daarom hier een bijzonder plekje voor jullie, als dankjewel voor jullie onbetaalbare en betekenisvolle inzet in de afgelopen 5, 10, 15 en zelfs 25 jaar! 

lees meer

Hallo...wij zijn de VAR! Maak kennis met Paul Schols

In de reeks 'Hallo...wij zijn de VAR' maken we kennis met Paul Schols. Hij is lid van de Vrijwilligersadviesraad sinds 2018. De VAR behartigt de belangen van alle, bij het steunpunt ingeschreven, vrijwilligers. 

Paul vertelt hoe hij bij het steunpunt begonnen is en waarom hij het contact tussen de leden van de VAR en de overige vrijwilligers zo belangrijk vindt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder...

lees meer

Dag van de Mantelzorg 2020; een teken van waardering!

Gertie de Veen, directeur
Namens het team en de vrijwilligers van
Steunpunt Mantelzorg Zuid

Vrijwilligers gezocht in Meerssen, Valkenburg en Gulpen

We hebben een aantal hulpvragen open staan voor de gemeenten Meerssen, Valkenburg en Gulpen-Wittem. Wij zijn op zoek naar mensen die in deze gemeenten willen worden ingezet als vrijwilliger.

lees meer

Wist je dat...afsluiting project JMZ

Wist je dat we achter de schermen heel hard werken aan de afsluiting van een tof project voor jonge mantelzorgers in het voortgezet onderwijs? Voor nu alvast een tipje van de sluier via deze foto...