Heeft u dementie of bent u mantelzorger? Deel uw ervaringen

Heeft u dementie of bent u mantelzorger van iemand met dementie? Laat weten hoe het met u gaat. Wat zijn uw ervaringen met de zorg? Voor Alzheimer Nederland is het belangrijk om het antwoord op deze vragen te weten. De antwoorden helpen ons de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers te behartigen. Daarom houdt Alzheimer Neerland een landelijk onderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie: de Dementiemonitor Mantelzorg.

Samen de zorg verbeteren
De uitkomsten van de Dementiemonitor Mantelzorg gebruikt alzheimer Nederland voor de lokale en landelijke behartiging van de belangen van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ook delen wij bevindingen met het ministerie van VWS, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en gemeenten. Ook Tweede Kamerleden maken er gebruik van. Zo beïnvoedt Alzheimer Nederland beslissingen en kunnen wij de zorg helpen verbeteren.

Help mee en vul vragenlijst in
U kunt digitaal of via een papieren vragenlijst deelnemen. Invullen duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. U kunt een schriftelijke vragenlijst aanvragen bij Alzheimer Nederland 033 3032502. Deze kunt u kosteloos retourneren. Ook kunt u de vragenlijst digitaal invullen via www.dementiemonitor.nl