Openstaande hulpvragen

Het steunpunt is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Misschien heb je wat vrije tijd over en wil je een van onze openstaande hulpvragen oppakken? Neem dan contact op met Rianne Ampts, vrijwilligerscoördinator van het steunpunt via 043 -321 50 46 of klik door naar het formulier. 

Postcode: 6224 
Meneer wilt graag wandelen naar Plein 1992 om hier samen een kop koffie te drinken op het terras. Ook zou hij graag samen de post doorlezen, als hij niet begrijpt wat hij hiermee moet doen.  Meneer is marinier geweest in Nieuw-Guinea. Daarna is hij aan de slag gegaan als tegelzetter en metselaar. Zijn Hobby is Tai Chi. Meneer heeft chronische pijn door een zenuwbeknelling en is hardhorend.  

Postcode: 6225
Mevrouw heeft lichte cognitieve achteruitgang. Ze is zeer sympathiek, warm, sociaal en maakt erg makkelijk contact. Ze wil graag met een vrijwilliger een wandelingetje doen, boodschapje en kop koffie drinken. Misschien een keer naar de markt. Mevrouw loopt soms met rollator en soms zelfstandig naar gelang haar conditie is. Voorkeur voor de maandag, dinsdag of vrijdag. Er zijn geen huisdieren en er wordt niet gerookt.

Postcode: 6217
Mevrouw komt nauwelijks buiten. Er zijn vermoedens van dementie. Familie doet erg veel (boodschappen, maaltijden). Mevrouw zou eigenlijk moeten bewegen. Mevrouw leest graag.

Postcode: 6217
Mevrouw is van Franse afkomst. Mevrouw heeft op dit moment veel pijn vanwege heup en wervelproblemen. Mevrouw is zelf lang mantelzorger geweest van haar dementerende man. Hij is inmiddels overleden. Mevrouw zou het fijn vinden als er een vrijwilliger komt die één keer per weer een kopje koffie met haar drinkt. Voorkeur voor dinsdag of donderdagmiddag vanaf 14:00 uur.

Postcode: 6218
Mevrouw heeft dementie. Vroeger heeft mevrouw samen met haar man een eigen cafetaria gehad, een eigen busonderneming en gewerkt in de gezinszorg. Mevrouw zoekt een vrijwilliger die één uurtje per week een kopje koffie met haar drinkt, een potje rummikub speelt of samen even een boodschap doet. Graag een vrouwelijke vrijwilliger voor op de dinsdag of donderdagmiddag. In huis wordt niet gerookt en er zijn geen huisdieren.

Postcode: 6217
Meneer is bekend met hartfalen, slechthorend, eenzaam en durft niet alleen naar buiten. Zijn zoon is overbelast als mantelzorger. Inzet is gewenst om of samen te wandelen of gewoon een praatje te maken. Dhr. houdt ook van werken in de tuin.

Postcode: Berg en Terblijt
De echtgenoot van mevrouw is dementerend en opgenomen. Mevrouw heeft moeite met het opnieuw aangaan van contacten. Hier zou ze graag hulp bij krijgen van een vrijwilliger. Ze houdt van wandelen en gaat graag er eens op uit. Samen eten vindt ze ook gezellig. Ook houdt ze van yoga en tuinieren. Mevrouw rookt niet en heeft geen huisdieren.

Interesse vrijwilligerswerk


Geslacht*