We zijn er voor jou!

Jonge mantelzorger. Misschien heb je er al eens over gehoord maar weet je niet precies wie ermee bedoeld wordt of vraag je je af of jij het bent? En als je jonge mantelzorger bent, wat betekent dit dan?

Steunpunt Mantelzorg Zuid is er voor mantelzorgers van alle leeftijden, dus ook voor jou. Op onze webpagina's voor jonge mantelzorgers (zie het overzicht hiernaast) vind je antwoorden op je vragen en maak je kennis met onze organisatie. Wil je graag meteen je vraag stellen aan onze consulent voor jonge mantelzorgers? Neem dan contact op met Tanja Goessen per telefoon of e-mail; 043 - 321 50 46 of t.goessen@mantelzorgzuid.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor jonge mantelzorgers? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt onze uitnodigingen. 

Aanmelding als jonge mantelzorger

Hieronder kun je je aanmelden als jonge mantelzorger. Na aanmelding ontvang je het 'Wat een geluk dat jij er bent'-pakket per post. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, geef dat ook even aan op onderstaand formulier.

Geslacht:*Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van activiteiten.

Dank voor je aanmelding!

Na de aanmelding nemen wij contact op om de inschrijving af te ronding. Ouders moeten namelijk altijd toestemming geven om je bij ons in te schrijven.

Je hoort van ons!