We zijn er voor jou!

Wat een geluk dat jij er bent. Heeft dat ooit iemand tegen jou gezegd? En toch is het zo…
Diegene voor wie jij zorgt, je ouder, broertje, zusje of opa en oma, heeft het geluk dat jij er voor hem of haar bent. Dat je bijvoorbeeld boodschappen doet, meegaat naar de dokter, oppast op je broertjes of zusjes of helpt met wassen en aankleden. Misschien heb je minder taken thuis maar maak je je soms wel zorgen over degene die ziek is of beperkt. 

Wist je dat er veel kinderen en jongeren zijn zoals jij, die een steentje bijdragen in de zorg voor een familielid. En jij dacht dat je de enige was? Dat gevoel krijg je soms wel een beetje. Kinderen en jongeren die (mee)zorgen voor een familielid praten meestal niet over hun thuissituatie. 

En nou hebben ze in Nederland een naam voor je verzonnen: JONGE MANTELZORGER! Niet echt een flitsende naam… Jammer,  maar we moeten het er even mee doen. Je bent dus een jonge mantelzorger als je opgroeit in een gezin waar iemand zorg nodig heeft. En dan ben je op onze website aan het goede adres! Kijk er maar eens rond. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan door het volgende formulier in te vullen of te mailen naar Tanja Goessen via t.goessen@mantelzorgzuid.nl.

Aanmelding als jonge mantelzorger

Hieronder kun je je aanmelden als jonge mantelzorger. Na aanmelding ontvang je het 'Wat een geluk dat jij er bent'-pakket per post. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, geef dat ook even aan op onderstaand formulier.

Geslacht:*Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van activiteiten.

Dank voor je aanmelding!

Na de aanmelding nemen wij contact op om de inschrijving af te ronding. Ouders moeten namelijk altijd toestemming geven om je bij ons in te schrijven.

Je hoort van ons!