Wat een geluk dat jij er bent!

Steunpunt Mantelzorg Zuid vraagt met deze actie aandacht voor jou als jonge mantelzorger. Wij vinden namelijk dat jij aandacht verdiend omdat je opgroeit in een gezin waar iemand ziek of beperkt is. En niet alleen omdat je je steentje bijdraagt maar ook omdat het soms moeilijk kan zijn. Het is daarom zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraagt hoe het met je gaat! 

Het 'Wat een geluk dat jij er bent pakket' is speciaal samengesteld voor jonge mantelzorgers tussen de 7 en 25 jaar uit de gemeenten Maastricht, Meersssen, Gulpen-Wittem, Vaals, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Vaals en Stein. Als teken van waardering en om jonge mantelzorgers te informeren over hulp die ze kunnen krijgen. Iedereen (dus ook jijzelf) kan een jonge mantelzorger verrassen met het mooie pakket gevuld met gesponsorde cadeautjes. 

Het 'Wat een geluk dat jij er bent pakket' kun je aanvragen door het volgende formulier in te vullen of te mailen met Tanja Goessen via t.goessen@mantelzorgzuid.nl

Aanmelding 'Wat een geluk dat jij er bent'- pakket

Ken jij een jonge mantelzorger? Meld hem of haar aan voor het 'Wat een geluk dat jij er bent' - pakket. De jonge mantelzorger ontvangt dan een mooi postpakket met gesponsorde cadeautjes.

Geslacht:*Deze aanmelding is gedaan door:


Ik wil graag meer informatie ontvangen over Steunpunt Mantelzorg Zuid*


Dank voor de aanmelding!