Welkom bij JMZ Zuid

JMZ Toverland

Welkom bij [JMZ Zuid]

Hier ontmoet je andere jonge mantelzorgers in de leeftijd van 7 tot en met 24 jaar. Ze wonen in de gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul en Stein. Zij groeien net als jij op in een gezin of familie waar iemand zorg nodig heeft. Maak kennis met Faye, Tycho en Jibbe. Ga op zoek naar een handige tip speciaal voor jou. Of meld je aan voor een activiteit voor jonge mantelzorgers.

Week van de Jonge Mantelzorger 2024!

Tijdens de week van de Jonge Mantelzorger van 1 tot en met 7 juni sluiten we aan bij de landelijke campagne 'Meer dan je denkt'. Deze campagne is bedoeld om mensen bewust te maken van jonge mantelzorgers en hun zorgen. De campagne laat ook zien wat jij zelf eventueel voor hen kan betekenen. Een klein gebaar, zoals vragen hoe het gaat, doet al meer dan je denkt! Ontdek tips, verhalen en advies op onze website.

Programma
Tijdens de week organiseren wij diverse activiteiten voor zowel jonge mantelzorgers als professionals. Kijk hiervoor in de agenda op onze website.

Jonge [Mantelzorgers]

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden. Want wij zijn er namelijk voor jou! Speciaal voor kinderen en jongeren, die net als jij, opgroeien in een gezin of familie waar iemand zorg nodig heeft. Misschien draag je thuis je steentje bij. Dat vind je vast vanzelfsprekend. Maar dat wil niet zeggen dat dit altijd zonder gepieker gaat! 

Bij het steunpunt ontmoeten jonge mantelzorgers elkaar tijdens de HotSpots, FunSpots en PowerSpots. Kijk dus snel verder en meld je aan!

Block style
JMZ Zuid Hotspot
jmz