NIEUWS VOOR MANTELZORGERS!

Attentie mantelzorgers goed ontvangen

Ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg heeft Steunpunt Mantelzorg Zuid er dit jaar voor gekozen om alle ingeschreven mantelzorgers een aardigheidje te sturen uit respect en waardering voor alle zorg die zij veelal dagelijks bieden.

Vanwege corona is afgezien van een grootser gebaar, maar het plan is om dit in juni volgend jaar alsnog te laten plaatsvinden. Wel is zoals elk jaar in de bestaande groepen extra aandacht besteed aan deze nationale dag.

lees meer

Dichtbij mantelzorg 17: Miel en Amelie Visschers


 

lees meer

Een gezellige kerstavond

Alweer de laatste café avond van 2022. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we graag samen met u terug op het afgelopen jaar. Hoogtepunten, dieptepunten, ervaringen, als u die met de cafébezoekers wil delen, graag! Maar niets is verplicht.

lees meer

Coach voor vrijwilligers gezocht

Steunpunt Mantelzorg Zuid biedt ondersteuning aan mantelzorgers zodat zij hun zorgtaken kunnen blijven vervullen. Het Steunpunt heeft een club van vrijwilligers aan zich verbonden die de mantelzorger ondersteunen op diverse manieren zodat de mantelzorger even wat tijd voor zichzelf krijgt.

We zijn op zoek naar coaches voor de gemeenten: Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul.

lees meer

Mantelzorgwaardering 2022

Zorgt iemand voor u? Denk aan de mantelzorgwaardering!

Een mantelzorgcompliment is een blijk van waardering voor uw mantelzorger. Uw mantelzorger ontvangt € 75,00 mantelzorgwaardering van de gemeente. U kunt uw mantelzorger zelf hiervoor aanmelden.

lees meer