NIEUWS VOOR MANTELZORGERS!

NIEUWS VOOR MANTELZORGERS!

Van de hoop een deugd maken

Een bijzondere theatervoorstelling van de Toon Hermans Huizen over Hoop, Hopeloosheid en Wanhoop in de (palliatieve) zorg. 

lees meer

Nu ook in Maastricht: Ouders voor Ouders

Op 17 April organiseert de stichting Ouders voor Ouders een eerste bijeenkomst in de huiskamer van Daalhof. Dit is een stichting ontstaan voor en door ouders met een zorgenkind.

lees meer

Pubers en zo: Omgaan met pesten (ook online pesten)

Vanaf 26 februari is de serie van zes ‘Over Pubers & Zo’-avonden van start gegaan (van 19:30 tot ongeveer 21:30 uur) onder leiding van Ingeborg Dijkstra, pedagoog en zelf moeder van drie pubers.Het thema van maandag 9 april is: 'Omgaan met pesten, zowel in real life als online'.

lees meer

Alzheimercafé Vaals goed van start!

De eerste bijeenkomst in zorgcentrum Langedael van Alzheimer café Vaals was een succes. Op 21 maart konden de vrijwilligers van het café 25 bezoekers verwelkomen. Het openingswoord en een toelichting over het thema van die dag werd gedaan door Lilian Frusch, mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg Zuid.

lees meer

In2Yourplace 30e partner van de Academie Informele Zorg

We zijn ontzettend blij dat we 'In2Yourplace' als 30e partner van de Academie Informele Zorg (AIZ) mogen verwelkomen. 

In2yourplace zet zich in voor jongeren met een kwetsbaarheid op verschillende gebieden. Een kwetsbaarheid vaak b.v. ontstaan door traumatische ervaringen, verlies en/of psychiatrische problematiek. Ook jongeren met een lvb voelen zich er vaak goed thuis. Het is een voor, -door en met jongerenproject. 

lees meer

Thema: Het eeuwige moeten

Wilt u ook graag wat minder ‘moeten’ en wat meer ‘leven’? Dan nodigen wij u van harte uit voor de informatieve bijeenkomst ‘Het eeuwige moeten’.

lees meer