NIEUWS VOOR VRIJWILLIGERS

‘Promotieteam’ gezocht

We zijn flink aan de weg aan het timmeren om Steunpunt Mantelzorg Zuid onder de aandacht te brengen in Maastricht en Heuvelland. Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij zouden willen helpen. Vrijwilligers zijn natuurlijk de beste vertegenwoordigers en ambassadeurs voor ons als we nieuwe vrijwilligers willen vinden!

Er zijn bijvoorbeeld vrijwilligersmarkten of bijeenkomsten waar we jullie hulp heel goed bij zouden kunnen gebruiken. Of wellicht hebben je zelf goede ideeën om het steunpunt te promoten? Laat het ons weten!

Zou jij deel wil uitmaken van ons 'promotieteam'? Geef je dan op! Dat kan door een mail te sturen naar s.stevens@mantelzorgzuid.nl of te bellen met Sonja Stevens op 043-3215046

lees meer

Boekje: Een goed leven met dementie?!

Mensen met dementie willen graag vitaal blijven en meedoen in de samenleving. Meestal kan dat ook, met een aanpassing of met ondersteuning. Hoe kan je als mantelzorger of zorgmedeweker mensen hier het beste bij helpen? Ontdek wat de wensen zijn van mensen met dementie en denk in kansen. In het boekje ‘Een goed leven met dementie?!’ van Vilans en Kenniscentrum Zorginnovatie Hogeschool Rotterdam, lees je hoe!

lees meer